Logo

 

Kommentarer / Ris / Ros

   
Har du deltaget på Mestersvinger, har du ris eller ros til os, eller vil du bare delagtiggøre andre i oplevelsen i at være på Mestersvinger, så kan du skrive en kort kommentar her. Siden viser de seneste 10 kommentarer.
   
Skriv kommentar
   

Nuværende kommentarer

 
14-02-2018 22:07:12Hej Julie!
Skriv jer på venteliste og skriv en mail til ingelise@kosmoscenter.dk med dit forbehold, så skal hun nok sørge for at i kommer afsted sammen, hvis der bliver plads :-)

-Metsresvinger
 Skrevet af: Mestersvinger
 
12-02-2018 13:58:55Hvordan kan man sætte 2 pers på venteliste til den 30 juni, hvis man kun vil afsted sammen?
 Skrevet af: Julie
 
09-02-2018 09:43:53Som i kan se er der oprettet et kursus d. 26. august. Kurset afholdes i samarbejde med Xpedit i Farum, og er forbeholdt deres kunder. Hvis i er interesserede i at komme med, kan i rette henvendelse til dem, om en mulig plads.

mvh
Mestersvinger
 Skrevet af: Mestersvinger
 
21-01-2018 09:19:42Hej mestersvinger.
Tusind tak for hjælpen. Vi ses 10 juni.
Jeg glæder mig.
Hans Jørgen
 Skrevet af: Hans Jørgen
 
18-01-2018 21:23:17Hej Hans Jørgen, og andre forsikret i Mondux og Gjensidige Forsikring.
Hans Jørgen havde ved henvendelse til sit forsikringsselskab - Mondux - fået at vide at han ikke var dækket på et mc-kursus der blev afholdt i udlandet. Det er helt korrekt ifølge standard betingelserne, men Mondus og Gjensidige anerkender Mestersvinger kurserne som danske , og yder derfor både dækning på ansvarsdelen og på kaskodelen, hvis en sådan er tegnet.
Via Motorcykelforhandler Foreningen har vi i mandags den 15. januar forespurgt om dækningstilsagn på Mestersvinger kurserne, og fået skriftlig bekræftigelse fra Gjensidige Forsikring, der også omfatter deres datterselskab Mondux. Vi er glade for at Gjensidige Forsikring, der gennem deres indflydelse i Sikker Trafik, støtter efteruddannelse af danske motorcykelister og ligesom Codan, Tryg og Topsikring m. fl. anerkender vore kurser på Mestersvinger ved at yde deres kunder forsikringsdækning.
 Skrevet af: Mestersvinger
 
13-01-2018 10:51:57Hej Hans Jørgen

Meget fornuftigt selv at checke op på sin forsikring. Modux - du mener sikert Mondux, som nu er ejet af Gjensidige Forsikring. Mondux er det forsikringsselskab som Motorcykelforhandlerne har aftale med, og det er ganske rigtigt at ifølge deres standardbetingelser er der ikke dækning på kørekurser i udlandet.
Men det havde vi i Mestersvinger det lidt svært ved at acceptere, så vi fortalte jo som sandt er, at det er et dansk kørekursus med danske instruktører - blot afholdt på den bedste bane tæt på København, nemlig Ring Knutstorp 41 km i luftline her fra Hellerup hvor dette skrives. Via Motorcykelforhandler Foreningen tog vi sagen op med Mondux og sagen gik i orden. Formanden for MCF og et af bestyrelsesmedlemmerne, henholdsvis John Tange, Holtug MC og Henrik Balle, tidligere MC-Gården i Slangerup, der nu koncentrerer sig om sit argentur på Vilbers mc-affjedrings dele er begge instruktører på Mestersvinger - det lettede muligvis deres positive beslutning om en klausul til Mestersvingers fordel.
Men nye medarbejdere eller andre forhold. Vi tager det lige op med Mondux på mandag 15. januar. Så skriver vi resultatet her på kommentarsiden.
Vi ses sikkert til juni.
 Skrevet af: Mestersvinger
 
12-01-2018 09:49:06Hej Mestersvinger.
Jeg er tilmeldt kursus på Knutstorp 10 juni.
Jeg har forsikring hos Modux en del af gjensidige.
De siger at der hverken er ansvar eller kasko dækning ved kursus på udenlandsk bane.
Kan det virkelig passe ??
Tænker jeg kan leve uden kasko men ingen ansvar går ikke.
Nogen med erfaring fra andre forsikringsselskaber ?
bh.
Hans Jørgen
 Skrevet af: Hans Jørgen
 
18-12-2017 14:28:39Vi har allerede udsolgt de to første kurser for 2018
I har stadig mulighed for at skrive jer på venteliste, og vil komme i betragtning hvis tilmeldte melder fra, eller ikke betaler inden for fristen.

Der er stadig en håndfuld ledige pladser på det sidste kursus i juni.
 Skrevet af: Mestersvinger